Monster Hunter Tri G'den Yeni Görseller

06.10.2011 10:53 Alkan Adakaner

 
 
      Özellikle Japonya'da Monster Hunter denilince oyuncuların aklı başından gider. Bizce bu seri bir taşınabilir oyun konsolu için biçilmiş kaftandır. Batıda da giderek daha büyük bir hayran kitlesine kavuşan Monster Hunter bildiğiniz gibi yoluna 3DS'te devam ediyor.
 
     Monster Hunter 4'ü 3DS için duyuran Capcom bir yandan da daha önce Wii ve PSP için çıkardığı Monster Hunter 3'ün gelişmiş bir sürümü olan Monster Hunter 3G'yi 3DS'e hazırlıyor. Bu sürüm yepyeni içerikler ve PSP sürümüne göre daha gelişmiş grafikler sunacak.
 
      Japonya'da bu yıl sonunda çıkacak olan Monster Hunter 3G'nin (Tri G) Avrupa'ya ne zaman geleceği ise belirsiz; fakat Capcom yetkilileri bu seriyi Avrupa'ya taşımakta kararlı görünüyor. Yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Ultimate Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler