Monster Hunter Tri G'nin Açılış Videosu Yayınlandı

Bracchidios yeni düşmanlarımızdan birisi
30.11.2011 09:56 Alkan Adakaner

     10 Aralık'ta Japonya'da piyasaya çıkacak olan Monster Hunter Tri G'nin açılış sinematiği yayınlandı. Oldukça kaliteli görünen bu sinematik Nintendo 3DS sürümüne özel olarak hazırlanmış.
 
      Bu sinematiği baktığımızda 3DS sürümünde bulunacak olan yeni canavarları da görme şansı yakalıyoruz. Su altından, lavla dolu mağaralara ve dev düzlüklere kadar çok farklı mekanlara sahip olan oyunun dünyasını bu videoda az-çok tanımanız mümkün.
 
      Monster Hunter Tri G'nin (3G) Avrupa ve Amerika çıkış tarihinin henüz açıklanmadığını belirtelim Yine de büyük ihtimalle bu oyunla 2012'nin ilk yarısında karşılaşabiliriz.
 

[DHVIDEO=3628]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Ultimate Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler