Monster Hunter World Iceborne'un "Kayıt Dosyası Silme" Hatası Yama ile Düzeltilecek

16.01.2020 13:17 Özgür Eroğlu

 
Monster Hunter World'ün Iceborne genişleme paketi bildiğiniz gibi PC için geçen hafta yayınlandı. Ne yazık ki çıkışında bazı sorunlar yaşandı. Sorunlardan biri ve en rahatsız edici olanı, oyuna girdiğinizde "uygun kayıt dosyası bulunamadı" diyerek sizin kayıt dosyalarınızı siliyordu. Diğer sorun ise eklenti paketinin bulunduğunu güncellemeyi indirdikten sonra (sahip olmasanız bile indirmeniz gerekiyor) aşırı CPU kullanımından kaynaklı performans düşüklüğüydü.
 
Capcom bu iki sorunu da kabul etti ve şu anda bu sorunlar için bir yama hazırladıklarını açıkladı. Kayıt dosyalarının silinmesi ile ilgili sorunun neden kaynaklandığını ya da kısa bir çözüm söylemediler. Tek söyledikleri "Böyle bir sorunla karşılaştığınızda direkt oyunu kapatın.".
 
Yamanın ne zaman yayınlanacağı belli değil ancak bu kayıt hatası ile ilgili oyuncuların internette tavsiyeleri bulunuyor. Ancak siz yine de riske atmayıp yamanın yayınlanmasını bekleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler