Monster Hunter World: Iceborne'un İkinci Büyük Güncellemesi 5 Aralık'ta Gelecek

24.11.2019 18:59 Özgür Eroğlu

 
 
2017 yılının sonlarında piyasaya sürülen başarılı yapım Monster Hunter World'ün Eylül ayında Iceborne isimli bir genişleme paketi yayınlanmıştı. Genişleme paketine gelecek olan ikinci güncellemenin oyuna ekleyeceği yenilikler belli oldu. Bu güncelleme 5 Aralık'ta yayınlanacak.
 
İkinci büyük güncelleme ile oyuna avlanabilir karakter olarak Stygian Zinogre canavarı ekleniyor. Stygian Zinogre'nin Dracophage Bugs ile simbiyotik bir ilişkisi var ve parlamaya başladığı zaman çok daha tehlikeli bir hale gelir.
 
Ayrıca bu güncelleme ile birlikte oyuna yeni silahlar, yeni zırhlar ve yeni bir bölge de eklenecek. Güncellemeye dair tüm ayrıntılı detaylar 4 Aralık'ta yayınlanacak olan geliştirici günlüğü videosuyla açıklanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler