Monster Hunter: World PC'ye Geç Çıkacak

16.06.2017 16:52 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin E3 2017 basın konferansı esnasında resmi olarak duyurulan yeni Monster Hunter oyunu Monster Hunter: World PC'ye PS4 ve Xbox One'dan sonra çıkacak. 
 
   Monster Hunter World Yapımcısı Ryozo Tsujimoto,
 
"PC sürümü konsol sürümlerinden biraz daha geç çıkacak. PC deneyimini optimize etmek için gerekli zamanı ayırdığımızdan emin olmak istiyoruz. Osaka'daki Monster Hunter ekibinin daha önce çok fazla PC oyunu yapmadığı kesinlikle doğru. Ancak genel olarak, herkese mükemmel bir deneyim sunmak için gereken süreyi vermeye hazırız."
 
   Monster Hunter: World 2018 başlarında PS4 ve Xbox One için çıkacak. Belirtildiği üzere PC sürümü biraz daha geç çıkacak, net bir tarih yok. Oyun Japonya'da PlayStation 4'e özel olacak.

İlgili İçerik Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler