Monster Hunter: World PS4 Pro Paketi Batı için Doğrulandı

17.01.2018 01:59 Gazali Çetinkaya

 
 
   Sony Interactive Entertainment, Monster Hunter: World sınırlı üretim PlayStation 4 Pro paketinin Japonya'nın yanı sıra Kuzey Amerika ve Avrupa'da da çıkış yapacağını duyurdu.
 
   Kuzey Amerika'da, PlayStation 4 Pro paketi sadece GameStop üzerinden $449.99 USD fiyat ile çok sınırlı miktarda satılacak. İçerisinde Monster Hunter: World temalı Jet Black PlayStation 4 Pro sistemi, kırmızı DualShock 4 kontrolcüsü, Monster Hunter: World'ün fiziksel kopyası ve dijital içerikler bulunacak. PlayStation 4 Pro paketi oyun ile aynı gün çıkacak.
 
   Sony Interactive Entertainment, Avrupa bölgesi için fiyat bilgisi vermedi, kullanıcıların satış mağazalarını kontrol etmesi gerektiğini belirtti.
 
   Monster Hunter: World 26 Ocak 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için ve bu sonbaharda PC için çıkış yapacak. PlayStation 4 üzerinde 19 Ocak - 22 Ocak tarihleri arasında son bir beta daha düzenlenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler