Monster Hunter X'in Toplam Satışları 3 Milyonu Geride Bıraktı

30.01.2016 00:37 Ömür Gencer


      Oyun dünyasının en bilinen geliştiricilerinden olan Capcom, finansal raporlarını açıkladı. Verilere göre Capcom'a üçüncü çeyrek boyunca en çok para kazandıran iki oyun Monster Hunter X ve Dragon's Dogma Online olmuş.
 
       Belirtilene göre Monster Hunter X, 3 milyondan fazla satmış. Bu rakam 2.5 milyon olan Capcom'un beklentisini geride bırakıyor. Bu 3 milyon rakamının satılan oyunlarını mı yoksa dağıtılan oyunları mı kapsadığını bilmiyoruz. 
 
       Dragon's Dogma'nın ne kadar sattığı açıklanmasa da firma tarafından güçlü olarak nitelendiriliyor. Mobil kanadına baktığımızda Monster Hunter Explorer'ın 3 milyondan fazla indirildiği belirtiliyor. Genel olarak Capcom'un dijital oyun satışları geçtiğimiz seneye göre %11 artmış. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter X Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler