Monster Notebook Tulpar T7 V3.1 ile Yeni Dünyalar Sizi Bekliyor

02.09.2015 14:20 Tunahan Safdır

 
     Monster Notebook Tulpar T7 V3.1 ile Yeni Dünyalar Sizi Bekliyor

     Monster Notebook canavarlarından biri olan Tulpar T7 V3.1, sınırları zorlayan bileşenleri ile eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor.

     Yeni nesil işlemci, 192 bit ekran kartı, 1600 Mhz ram ve 1 TB SATA hard diski ile Assassin's Creed Unity, Far Cry 4, Witcher 3: Wild Hunt gibi yüksek sistem gereksinimi isteyen her oyunu açabilirsiniz.

     Tulpar ile Orta Dünyayı ya da Fransız İhtilalini Yaşayın

     Tulpar T7 V3.1, i7 işlemcisi ile hem oyunlarınızı hem de grafik programlarınızı rahatlıkla açabilmenizi sağlıyor. 6 mb belleği ve 4 çekirdeği ile en zor işlemlerin bile altından kalkarak, performansı uçlara taşıyor. Dönüştürme, 3d modelleme, tasarım gibi işlerinizi rahatça yapabilir; mobil olması sayesinde de işinizi dilediğiniz yere götürebilirsiniz.
 
     Yüksek çözünürlükte ve akıcı bir oyun deneyimi sizi bekliyor. Tulpar T7 V3.1 modelinde kullanılan 3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX970M 192Bit ekran kartı, her oyunu rahatlıkla açabiliyor. Fizik işleme hızını arttırarak FPS yükselten sistemi ile oyuniçi hareketlerinizi daha akıcı ve gerçekçi bir hale getiren Tulpar modeli ile diler Assassin's Creed Unity'de Fransız İhtilali'ne eşlik edebilir, dilerseniz de Witcher 3: Wild Hunt'ta avdan ava koşabilirsiniz. Masaüstü performansını sunan GTX970M ekran kartı ile oyunlardan maksimum FPS alabilirsiniz.

     Oyuncunun Derdinden Anlayan Canavar

     Oyuncuların istek ve talepleri gözetilerek geliştirilen Monster Notebook Tulpar T7 V3.1 modeli, oyundaki veriminizi maksimuma çıkarıyor. Oyun canavarınızın ram miktarını dilerseniz 8 gb'dan 32 gb'a çıkartabilir veya Quad depolama tekniği ile SATA diskinizi SSD'ler ile değiştirerek, kendinize göre yapılandırabilirsiniz. 29.98 mm kalınlığındaki ince tasarımı ile istediğiniz her yere rahatlıkla götürebilir; turnuvalara kendi bilgisayarınızı taşıyarak maçlardaki performansınızı arttırabilirsiniz. 17.3" mat ekranı ile de parlak ortamlarda düşmanınızı rahatça seçebilirsiniz. Gürültülü ortamlarda güçlendirilmiş kulaklık çıkışının farkını deneyimleyebilirsiniz. ONKYO hoparlörü ile sesleri daha net ve daha canlı bir şekilde duyabilirsiniz.

     Hem klavyesinde hem de ekranında ki tepkime sürelerinin minimum olduğu Tulpar T7 V3.1 modeli ghosting problemini yaşamamanızı sağlayarak, oyundaki başarınızı arttırıyor. Ayarlanabilir tuşları ile İnvoker gibi zor karakterlerin büyülerini rahatlıkla kullanabilir, dungeon ya da raidlerde maksimum heal / dps yapabilir, daha hızlı hareketleriniz ile takımınızı başarıya ulaştırabilirsiniz.
 
     Tulpar T7 V3.1 oyun canavarı ile ilgili daha fazla bilgi almak için web sitesinden modeli inceleyebilir, daha önceki kullanıcıların yorumlarına bakabilirsiniz. Ürünü dilediğiniz gibi kişiselleştirebilir ve Monster Notebook güvencesi ile satın alabilirsiniz.
 
 
-Basın Bülteni

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler