Monster'dan Canavarı Özgürlüğe Kavuşturan Teknoloji

24.08.2015 18:22 Tunahan Safdır

 
     Estetik ve Performansı Birleştiren Oyun Bilgisayarı

     Monster oyun bilgisayarları, yüksek performans ve gelişmiş görüntü seçenekleri ile sizleri başka bir dünyaya davet ediyor.
 
     Dünya geliştikçe teknoloji de inanılmaz değişimler ve gelişmeler yaşıyor. Görüntü kaliteleri, ince ayrıntılar, estetik dokulara sahip görseller, geliştirilmiş ses düzeyleri ve daha bir sürü teknolojik yenilik oyun dünyasında da kendine yer buluyor. Hal böyle olunca kullanacağınız bilgisayarın da geliştirilmiş ve güçlendirilmiş olması gerekiyor. Monster Notebook yıllardır piyasada olan bir Türk markası. Oyun severlerin yakından takip ettiği oyun bilgisayarı modellerine sahip markanın ürünleri, birbirinden kaliteli ve gelişmiş teknolojiye sahip firmaların bileşenleri ile üretiliyor. En iyi oyun bilgisayarını üretebilmek için uğraşan firma sadece laptop üretimi yapıyor. Ancak bunu sıradan ve kalıplaşmış yöntemlerin dışına çıkarak, teknolojinin sınırlarını zorlayarak gerçekleştirmeye çalışıyor.
 
     En Yeni Oyunları Bile Sorunsuz Oynayın

     Monster oyun bilgisayarları, son yıllarda çıkan gelişmiş oyun içi grafiklere sahip Far Cry 4, Dragon Age: Insquisition, Metro Redux, GTA V gibi görselliği iyileştirilmiş ve üst düzey animasyonlar eklenmiş oyunları bile zorlanmadan ve hiç sorun yaşamadan oynamanıza imkan sunuyor. Nvidia, Microsoft, Kingston gibi kaliteli firmaların bileşenlerini kullanan modeller sayesinde oyun oynamanın keyfini yaşayabilirsiniz. Oyun tutkunlarının düşmanı fps ve yaz aylarında sık karşılaşılan ısınma sorunlarını çözmüş bilgisayarlar ile oyunlarda istemediğiniz sorunlarla da karşılaşmıyorsunuz.
 
     Zarif ve estetik tasarımları yüksek performans ile buluşturan modelleri sayesinde gerçek oyun zevkine ulaşmanızı sağlıyor. Özel klavye ve mouse seçeneklerine sahip ürünler sorunsuz bir kullanım imkanı sunuyor. Kullanılan Full HD mat ekran, ışık nereden gelirse gelsin yansıma probleminin önüne geçiyor ve görselliği bir kat daha keyifli hale getiriyor. İçerdiği ses sistemleri ile, Evolve, Battlefield, Batman Arkham Knight gibi ses özellikleri yüksek oyunlardaki en ufak ayrıntıları bile duyabilirsiniz.

     Cavanarı Özgürlüğe Kavuşturan Teknoloji

     Abra, Tulpar, Semruk gibi Türk mitolojisinin önemli karakterlerinden esinlenerek yapılan ürünlerde kaliteyi ve performansı bir arada bulabilirsiniz. Gelişmiş görüntü kaliteleri sayesinde bilgisayarların işlemcilerini yanma derecesine zorlayan oyunları bile rahatlıkla oynayabilirsiniz. Monster markasının en önemli avantajlarından biri de gaming laptop modelinizi kendiniz toparlayabiliyor olmanız. Tutkunu olduğunuz oyun için gereken özellikleri belirleyerek, kendi oyun bilgisayarınızı kendiniz tasarlayabilirsiniz.
 
     En iyi oyun bilgisayarlarını üretmek için yola çıkan Monster Notebook, maksimum performansta bir deneyim yaşayabilmeniz için tüm ürünlerinde üst düzey bir özen gösteriyor. E bu kadar özelliğin yer aldığı bir bilgisayar da "oyun canavarı" lakabını fazlasıyla hak ediyor.
 
 
-Basın Bülteni

İlgili İçerik Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 3 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 4 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 8 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 8 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler