Monstrum 2 Kapalı Beta Aşamasına Girdi

18.06.2020 18:54 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Junkfish Limited ve geliştirici Team Junkfish, Monstrum 2 kapalı betasının bugün başlayacağını duyurdu.

Kapalı betayı oynama şansı elde etmek için oyunun resmi websitesi üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz. Ön siparişler betaya kesin erişim imkanı sunuyor. $12.99 fiyattan ön siparişte.
 
Monstrum 2 dört oyuncunun hayatta kalmaya ve deniz kalesinden kaçmaya çalıştığı ve bir oyuncunun da korkunç bir canavarın rolünü üstlenerek esirleri avlamaya çalıştığı 4'e 1 asimetrik çok oyunculu hayatta kalma korku oyunu.
 
Birinci şahıs perspektifinden gizlilik ve gerilim unsurları ile hızlı tempolu heyecanlı kovalamacaları birleştiriyor ve her oynadığınızda prosedürel olarak oluşturulan farklı ortamlar sunuyor. 
 
Monstrum 2 bu yılın dördüncü çeyreğinde PC (Steam) için çıkacak.

Sinematik fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monstrum 2 Platformlar: PC Geliştirici: Junkfish Dağıtıcısı: Junkfish Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 14 Dk önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 51 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler