Moons of Madness PlayStation 4 ve Xbox One Versiyonları 24 Mart'a Ertelendi

15.01.2020 17:10 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Funcom ve geliştirici Rock Pocket Games, 21 Ocak'ta çıkması planlanan Moons of Madness'ın PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının çıkış tarihini 24 Mart'a erteledi.
 
Rock Pocket Games ek geliştirme süresini oyunu konsollara optimize etmek için kullanacaklarını belirtti. 
 
H.P. Lovecraft'tan esinlenen ve Mars'ta geçen birinci şahıs hikaye odaklı kozmik korku oyunu ilk olarak 22 Ekim 2019'da PC için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Kızıl gezegenden gelen gizemli bir sinyal kaydedildi.
 
Bu mesaj, Orochi bilim insanlarının kafalarını karıştırdı. Araştırmacılar mesajı çözümlediğinde, bunu akıllı bir şeylerin kaydettiğine kanaat getirdi. Orochi yönetimi derhal bu keşfin kamuoyuyla paylaşılamayacak kadar hassas olduğuna karar verip saklama yoluna gitti. Şirket, mesajın gerçek anlamını çözmek için tasarlanmış son teknoloji Mars araştırma üssü Öncü Alfa'yı gizliden gizliye inşa etmeye başladı.
 
Adın Shane Newehart. Öncü Alfa üssünde görevli bir mühendissin ve erişim yetkilerine bakılırsa bu gizemli sinyalin varlığından bihabersin. Görevin, nakliye gemisi Cyrano gelip görevini devralacak yeni ekibi bırakana kadar ışıkları açık tutmak. Hepsi bu.
 
Fakat kısa bir süre sonra tuhaf ve olağandışı terslikler olmaya başladığını keşfediyorsun.Hayati sistemler hata veriyor, sera tuhaf bir sise gömülmüş ve ekibinin geri kalanı üssün dışındaki görevlerinden henüz dönmedi.
 
Her şey bir anda yerle bir oluyor
 
Gerçekte olmayan şeyleri görmeye ve duymaya başlıyorsun. Hayaller, halüsinasyonlar... Bunları gerçekten görüyor musun? Tüm bunlar gerçek mi? Yoksa yavaş yavaş deliriyor musun?
 
Kozmik korkuyu dibine kadar yaşa
 
Tek kurtuluş umudunun kilometrelerce uzağındayken, gerçek dünyanın doğaüstü öğeler ve kozmik korkuyla perçinlenmiş yalnızlık ve paranoyasını keşfetmeye zorlanacaksın. Gerçeklik algının sınırları zorlanırken, korku dolu görüler ve dehşet verici görüntüler gerçekliği sorgulamana sebep olacak.
Mars'ın karanlık yüzünü keşfet. Oyuncuları inandırıcı bir ortama çekmek için kurmaca olmayan öğeler kullanan bir oyunda, faaliyet halindeki Mars üssünü keşfet. Bilgisayarlar, elektrikli sistemler, rover'lar, güneş panelleri ve daha pek çok şey kullanarak engelleri aş, üssün ötesine geçerek Mars'ın karanlık yüzünü keşfet.
 
Moons of Madness, Funcom'un geliştirdiği Secret World Legends'ın zengin hikâyesini ve mitolojisini kaynak alıyor. Her iki oyun da aynı tematik evrende geçiyor fakat birinden keyif almak için diğerini oynamış olmak gerekmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Moons of Madness Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rock Pocket Games Dağıtıcısı: Funcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 48 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler