Mortal Kombat 11 DLC Karakteri Rain Fragmanı

15.10.2020 17:16 Gazali Çetinkaya

 
Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici NetherRealm Studios, Mortal Kombat 11'in yeni indirilebilir içerik karakteri Rain için oynanış fragmanı yayınladı.

Rain, 17 Kasım'da Mortal Kombat 11 Ultimate ve Kombat Pack 2'nin bir parçası olarak dövüşe katılacak.
 

Rain, geleceğini geliştirmek için Edenia'nın ordusuna katıldı. Stratejik dehası sayesinde rütbesi çabucak yükseldi. Rain biyolojik babasını bulmak için rütbesini kullandı ve onun bir tanrı olduğunu öğrenince şok oldu. Rain, Edenia'nın panteonunda hakkı olan yer için savaşıyor.
 
Kombat Pack 2 Rain dışında Mileena, ve Rambo indirilebilir içerik karakterlerini içerecek. Mortal Kombat 11 Ultimate ise ana oyun, Aftermath genişlemesi, Kombat Pack 1 ve 2'yi içerecek.
 
Mortal Kombat 11 şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia üzerinde ulaşılabilir durumda. Mortal Kombat 11 Ultimate 17 Kasım'da bu platformlara ek olarak PlayStation 5 ile Xbox Series'e de geliyor.

Rain oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler