Mortal Kombat 11 DLC Karakteri Rambo Fragmanı

22.10.2020 16:23 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici NetherRealm Studios, Mortal Kombat 11'in yeni indirilebilir içerik karakteri Rambo için oynanış fragmanı yayınladı.
 
Sylvester Stallone'nin görünümü ve seslendirmesiyle Rambo 17 Kasım'da dövüşe katılacak. Mileena ve Rain karakterlerinin de bulunduğu Kombat Pack 2'nin bir parçası olacak veya ayrı olarak da satın alınabilecek.
 
17 Kasım'da ayrıca Mortal Kombat 11 ana oyun, Aftermath genişlemesi, Kombat Pack 1 ve 2'yi içerecek Mortal Kombat 11 Ultimate çıkacak. Mortal Kombat 11 Ultimate mevcut konsollar ve PC'nin yanı sıra PlayStation 5 ile Xbox Series'e de geliyor. 
 
Ön sipariş detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler