Mortal Kombat 11 Hikayeyi Sonlandırdı Fakat Seriyi Değil

31.10.2019 15:56 Gazali Çetinkaya

 
Mortal Kombat 11 ile birlikte serinin hikayesi sonlanmış olabilir fakat bu serinin tamamen sonlandığı anlamına gelmiyor.
 
Terra Brasil ile röportaj gerçekleştiren oyunun kreatif direktörü Ed Boon, serinin devam edeceğini işaret etti ve gelecek sene Mortal Kombat için büyük bir sürpriz planladıklarını belirtti.
 
"Mortal Kombat 11 ile Mortal Kombat hikayesine son noktayı koyduk diyebiliriz fakat kesinlikle Mortal Kombat serisine değil. Daha gelecek olan birçok karakter var ve gelecek sene Mortal Kombat için büyük bir sürprizimiz olacak."
 
Shang Tsung, Nightwolf ve Terminator T-800'den sonra Mortal Kombat 11 için yeni indirilebilir içerik karakterleri Sindel (26 Kasım), Joker (28 Ocak) ve Spawn (17 Mart) yolda.

Ayrıca Mart 2021'de vizyona girmesi beklenen yeni Mortal Kombat filmi var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler