Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı

06.05.2024 13:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini NetherRealm Studios ve yayıncılığını Warner Bros şirketinin üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 için yeni oynanabilir karakterler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise yakın zamanda yayınlanan yeni bir oynanış fragmanı oyuna dahil olacak Homelander karakterini ön plana çıkarıyor.
 
Homelander'ın henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor
 
 
 
Amazon Prime Video kapsamında sunulan televizyon dizisi The Boys'un kötü adamı Homelander, yakın zamanda Mortal Kombat bir oyununa dahil olacak. Ancak karakterin çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Yayınlanan fragmana bakacak olursak karakterin nasıl bir yapıya sahip olduğunu ve hangi saldırıları gerçekleştirdiğini görebiliyoruz. Aynı zamanda arka plan hikayesinden de çeşitli kesitler bize sunuluyor.
 
Homelander, Kombat Pack 1 Pass’in bir parçası olarak eklenecek ve altı DLC karakterinden beşincisi olarak karşımıza çıkacak. Omni-Man ve Quan Chi sırasıyla Kasım ve Aralık 2023'te eklenirken, Suicide Squad karakteri Peacemaker (seslendiren John Cena) Mart ayında dahil oldu. Son olarak Ermac karakteri oyuna geçtiğimiz ay eklendi ve Homelander ise bahar aylarında gelecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler