Mortal Kombat 1 için Resmi Olmayan 60 FPS Yaması Yayınlandı

18.09.2023 19:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'ermaccer', Mortal Kombat 1'in PC sürümü için yeni bir yama yayınladı. Bu yama temel olarak oyun içerisinde etkin olmayan 60 FPS kilidini etkinleştiriyor ve takılmaların önüne geçiyor. Yamanın resmi olmadığını belirtelim.
 
Yama 60 FPS kilidiyle beraber akıcı oyun deneyimi sunmayı hedefliyor
 
 
 
Mortal Kombat 1'in sinematikleri, giriş kısımları, bitirici vuruşları ve ölüm ekranları bildiğiniz üzere 30 FPS'ye sabitlenmiş durumda. Yani temel olarak resmi olmayan 60 FPS yaması bu sınırı kaldırıyor. Ancak sinematik ara sahnelerin hala 30 FPS'te çalıştığını hatırlatalım. 
 
Her ne kadar bu yama birçok takılmayı ve sorunu çözse de resmi olmadığı için grafiksel sorunları da beraberinde getirebilir. Dolayısıyla yamayı deneyip denememek ve geliştirmeleri görmek tamamen size kalmış durumda.
 
Eğer denemek isterseniz linke aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
- MK1 60 FPS Patch 
 
Yamadan görüntüler
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 1 Platformlar: PC Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2023
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler