Mortal Kombat 1'in Beta Tarihleri Belli Oldu

30.07.2023 16:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealm ekibinin üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1'in beta tarihleri açıklandı. Serinin ortak yaratıcısı Ed Boon tarafından Twitter'da açıklandığı üzere beta 18 Ağustos'tan 21 Ağustos'a kadar sürecek.
 
Ön sipariş verenler betaya erişebilecek
 
 
 
Oyuncular betaya erişim sağlamak için Mortal Kombat 1'i PS5 veya Xbox Series X/S'de ön sipariş vermek durumunda kalacak. Ön siparişlere şu anda açık olan oyun Türkiye'de ne yazık ki satışta değil. Ayrıca PC oyuncuları için ayrı bir beta yapılıp yapılmayacağı da bilinmiyor.
 
NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından yayınlanacak Mortal Kombat 1, 19 Eylül 2023'te PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Warner ekibi oyunculara "daha önce hiç görmedikleri ikonik karakterlerin yeniden tasarlanmış versiyonlarının" sunulacağını belirtiyor. Öte yandan geçtiğimiz hafta DLC dövüşçüleri de açıklandı. Bu dövüşçüler arasında Quan Chi, Omni Man, Ermac, Takeda, Peacemaker ve Homelander yer alıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 1 Platformlar: PC Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2023
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 3 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 4 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler