Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms Resmi Fragmanı

02.07.2021 12:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge, şaşırtıcı derecede havalı bir Mortal Kombat animasyon filmiydi. Devamı ise Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms adını aldı ve 31 Ağustos'ta vizyonda olacağı doğrulandı.
 
Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms'da, kahramanlardan oluşan ekibimiz Shao Kahn'ın düşman kuvvetleri tarafından kuşatılır. Raiden ve savaşçı grubunu diyarların kaderini belirleyecek olan son bir Mortal Kombat'ta mücadele etmek için bir anlaşmaya girmeye zorlar.
 
Şimdi kahramanlarımız Earthrealm'i savunmak için Outworld'e seyahat etmeli. Aynı zamanda, Scorpion, kadim Kamidogu'yu bulmalı. Evrendeki her şey yok olma tehlikesi altında.
 
Resmi fragman
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler