Mortal Kombat'a 500 Dolarlık Figür!

02.02.2016 12:21 Tunahan Safdır


     Pop Culture Shock Toys pahalı oyuncaklarına bir yenisini ekledi ve Mortal Kombat'tan Shao Kahn'ın figürünü duyurdu.
 
     Her ne kadar tasarımları ve işlevselliğiyle göze hoş gelen figürlere imza atılsa da bu tarz figürler cep yakmaya devam ediyor. Öyle ki Shao Kahn'ın bu figürü tam 500$'dan satılıyor. Peki nedir bu figürü 500$ yapan?
 
     Öncelikle figür 1/4 ölçekli olarak geliyor ve dolayısıyla yaklaşık 55 santimetre yüksekliğe ve 9 kilogram ağırlığa sahip. Elinde kanlı bir çekice, gözlerinde ise LED aydınlatmaya sahip olan figürde dilerseniz Shao Kahn'ın kaskını da çıkarabiliyorsunuz.
 
     Geçen yıl çıkardıkları 700$'lık Sub-Zero figürüne oranla bir nebze ucuz olsa da, kaç Mortal Kombat severin ilgisini çekeceği ayrı bir soru işareti.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat X Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 26 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler