Mortal Shell 500 Binden Fazla Sattı

04.03.2021 22:13 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Playstack ve geliştirici Cold Symmetry, Dark Souls serisinden esinlenen aksiyon rol yapma oyunu Mortal Shell'in tüm platformlarda toplamda 500 binden fazla sattığını duyurdu.

Oyun ilk olarak 18 Ağustos 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirmişti.
 
PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları da bugün çıktı. PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahip kullanıcılar ücretsiz erişebilir. Mortal Shell: Enhanced Edition adı altında yayınlanan yeni nesil sürüm güncellenmiş dokular ve 4K çözünürlük sunuyor. PlayStation 5 ile Xbox Series X'te 4K 60FPS, Xbox Series S'te 4K 30FPS. PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'in özelliklerinden de faydalanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Shell Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Cold Symmetry Dağıtıcısı: PlayStack Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 42 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler