Mortal Shell: Complete Edition Switch için Yayınlandı

19.12.2022 21:21 Umut Tandoğan

 
 
Playstack, aksiyon RPG'si Mortal Shell: Complete Edition'ı Switch için Nintendo eShop üzerinden yayınladığını duyurdu.
 
Mortal Shell ilk olarak 18 Ağustos 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store aracılığıyla PC için, ardından 4 Mart 2021'de PlayStation 5 ve Xbox Series için ve 18 Ağustos 2021'de Steam ve GOG aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü.
 
Mortal Shell, paramparça olmuş bir dünyada akıl sağlığını ve direncini test eden, acımasız ve derin bir aksiyon-RYO'dur. İnsanlığın geri kalanı yitip giderken, kalıntıların içinden açgözlü düşmanlar ortaya çıkıyor. Bu düşmanların merhameti yok; hayatta kalmak için üstün farkındalık, keskinlik ve içgüdüler gerekiyor. İnançlı takipçilerin gizli kutsal yerlerini bul ve gerçek amacını keşfet.
 
Öldürülen savaşçıların kayıp kalıntılarını keşfedebilirsin. Bu Mortal Shell'leri uyandır, vücutlarını ele geçir ve eşsiz savaş tarzlarının ustası ol. Savaşmak stratejik, dikkat gerektiren ve affı olmayan bir iştir. Kılıcını sadece zamanı geldiğinde kullan. İlerlediğin yol, esrarengiz tanrılara tapan düşmanlar tarafından korunuyor. Acınası ve acayip yaratıklara karşı gözünü dört aç, cesaretini topla ve onları alt et. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 1 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler