Moss: Book II, 2022 Baharında Çıkış Yapacak

04.12.2021 09:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Polyarc, sanal gerçeklik aksiyon macera bulmaca oyunu Moss: Book II'nin ilkbahar 2022'de PlayStation VR için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Moss: Book II, bugüne kadar tüm zamanların en yüksek puanlı sanal gerçeklik oyunlarından biri olan Moss oyunundaki hikayeyi temel alıyor. Amcası Argus'u kurtaran Quill'in macerası, burada da devam ediyor. Bu macerada Quill'in kendine ait bir planı vardır. Arcane'nin acımasız yönetimine son verebilecek ve dünyayı büyük bir yıkımdan kurtarabilecek bir plan.
 
Tehlikeli araziler, zorlu bulmacalar, ateş ve çelikle yoğrulmuş düşmanlarla dolu bir yolculuk sizleri bekliyor. Bu yolculuk Hem zafer hem de mağlubiyet ile dolu. Macera boyunca yeni arkadaşlıklar edinebilir, onlardan yardım alabilirsin.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler