MotoGP 09/10 için Yeni Video Yayınlandı

16.03.2010 23:17 Alkan Adakaner


     Genellikle aksiyon oyunları ile tanınan Capcom MotoGP serisi ile de dikkat çekiyor. MotoGP 09/10 için yeni bir video yayınlayan firma ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor.
 
     Bu Cuma günü piyasaya çıkacak olan oyunda 20 kişiye karşı online olarak yarışabileceğiz, üstelik bütün resmi yarış pistleri ve takımlarda oyunda bulunacak. 
 
    Temmuz ayında oyun için ücretsiz indirilebilir içerik de yayınlayacak olan Capcom, bu içerikle birlikte 800cc'de yenilikler sunacakken yeni Silverstone pistini de oyuna dahil edecek.
 
    İkinci indirilebilir içerik paketinden ise 600cc ve 125cc'deki motosiklet, sürücü ve takımlarla ilgili güncellemeler yapılacak. Oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
       Not: youtube videosudur.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MotoGP 09/10 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Monumental Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 19 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler