MotoGP 14, 20 Haziran'da Çıkıyor

02.06.2014 18:20 B.Onur Yıldız

 
     Geliştiricisi Milestone'un Facebook hesabından duyurduğuna göre yeni MotoGP oyunu 20 Haziran'da PC, PS3, PS4, Vita ve X360 için piyasaya sürülecek.
 
     Yeni MotoGP oyununda içerik geliştirmeleri olacak. Ayrıca oyunun motoru yeniden tasarlanarak görsellik ve sesler de geliştirilmiş. Bu yenilenmiş motorlar beraber oyunun ışıklandırmaları ve konsollardaki görselliği büyük oranda güzelleşecek. Oyunda teknik ve sosyal olarak büyük gelişmeler de yer alacak. 
 
     Yeni oyuna 2013 MotoGP sezonuna dayalı olarak iki yeni mod eklenmiş; Time Attack ve Real Events. Bu modlarda geçtiğimiz sezonda yaşanan olaylara göre senaryolar oynayacağız. Ayrıca World Championship modunda da 2014 MotoGP, Moto2 ve Moto 3 kategorilerinden gelen takımlarla oynayabileceğiz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MotoGP 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Milestone Dağıtıcısı: Milestone Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler