Motorsiklet Delisi Joe Danger PC'lere Geliyor

Heavy de bu işten mutlu görünüyor.
19.06.2013 18:48 Gökhan Yılmaz

 
     Joe Danger yapımcısı Hello Games yeni bir tanıtım videosu yayınlayarak eğlenceli seriyi PC'ye taşıyacaklarının habercisi oldu. Oyunun Steam versiyonunda Team Fortress 2 ve Minecraft bölümleri de bulunuyor.
 
     Oyunda konsol sürümlerinden farklı olarak Team Fortress 2 ve Minecraft karakterleriyle oynayabilecek, bu oyunların dünyalarında yarışabileceksiniz. Ayrıca Team Fortress 2'deki şapka koleksiyonunuzu biraz daha genişletebileceksiniz. Minecraft tarafında ise haritaları Minecraft tarzındaki objelerle yaratabilme imkanı sunuluyor.
 
     Steam Workshop desteğine sahip olacak Joe Danger'ın PC sürümünün ne zaman çıkacağı açıklanmadı fakat tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Joe Danger: The Movie Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Hello Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 5 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler