Mount & Blade 2: Bannerlord - Multiplayer Kapalı Betası Başladı

21.09.2019 22:39 Özgür Eroğlu

 
TaleWorlds Entertainment'ın geliştirdiği ve yayınladığı Mount & Blade serisinin yeni oyunu Mount & Blade 2: Bannerlord uzun zamandır bekleniyordu ve Gamescom 2019'da oyundan dişe dokunur ilk haberleri almıştık. Oyunun multiplayer modu için yapılacak olan kapalı beta başladı.
 
Daha önce Gamescom 2019'da denetilen Mount & Blade 2: Bannerlord şimdi de daha önce kayıt yaptırmış oyuncular için erişime açıldı. Eğer oyunun betasını denemek için daha önce başvuru yaptıysanız e-mailinizi kontrol edin. Oyunun kapalı betasında sadece 6v6 Skirmish ve Captain modları oynanabilir olacak. Eğer kod almışsanız Steam'den kodunuzu aktif edebilir ve betayı deneyebilirsiniz.
 
Mount & Blade 2: Bannerlord, Mart 2020 tarihinde erken erişime açılacak ve oyunun tam sürüme çok yakın bir versiyonunu oynayabileceğiz. Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya, oyuna ait diğer haberlere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
MİNİMUM:

İşlemci: Intel i3-2100 / AMD FX-6300
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Intel HD 4600 / Nvidia GT730 / AMD R7 240
Depolama: 40 GB kullanılabilir alan 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 17 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler