Mount & Blade Full Collection %66 İndirimde

16.03.2017 07:44 Gazali Çetinkaya

 
   TaleWorlds Entertainment, içerisinde Mount & Blade, Mount & Blade: Warband, Mount & Blade: Warband - Napoleonic Wars, Mount & Blade: Warband - Viking Conquest Reforged Edition ve Mount & Blade: With Fire & Sword bulunan koleksiyon paketinin fiyatını limitli bir süreliğine indirdi.
 
   Toplamda 69,99 TL olan Mount & Blade Full Collection şu anda Steam üzerinde 23,79 TL ile satılmakta. Belirtilen tüm içerikler aynı zamanda tek olarak da %66 indirimde bulunuyor.
 
   Ek olarak Mount & Blade: Warband PlayStation 4 üzerinde 59 TL yerine 29,99 TL ile kısa bir süreliğine indirimde. Xbox One'da ise oyunun satışına 49 TL ile devam ediliyor.
 
   Serinin yeni gelecek oyunu Mount & Blade II: Bannerlord için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade: Warband Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 2 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 3 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler