Mount & Blade II: Bannerlord'tan Yeni Bilgiler Gamescom Festivalinde Geliyor

28.07.2015 14:52 Ömür Gencer

     
        Türk yapımcılar tarafından geliştirilen ve dünyada geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Mount & Blade serisinin satış rakamları hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre Mount & Blade serisi 6 milyon'dan fazla sattı.
 
       Bu bilginin yanında Taleworlds serinin yeni oyunu Mount & Blade II: Bannerlord hakkında da bir açıklama yaptı. Belirtilene göre uzun süredir hakkında yeni bir bilgi alamadığımız yapım Gamescom festivalinde yer alacak. Festivalde basına özel olarak Mount & Blade II: Bannerlord demosu gösterilecek. Demonun yanında oyuna ait yeni bir video ve yeni bilgiler tüm oyuncularla paylaşılacak.
 
      İlk olarak 2008 yılında Mount & Blade ile oyuncularla buluşan yapım daha sonra Mount & Blade: Warband ile ün kazanmış; With Fire & Sword oyununun yanında, Napoleonic Wars ve yakın bir dönemde çıkan Viking Conquest gibi eklenti paketleriyle içerik bakımından zenginleşti. Serinin yeni oyununun yer alacağı Gamescom festivalinin 5-9 Ağustos'ta düzenleneceğini hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler