Mount & Blade II: Bannerlord’un Dijital Rehberi Bugün Çıkıyor

18.12.2022 12:30 Umut Tandoğan

 
 
TaleWorlds Entertainment, Bannerlord'un resimli ve sesli hikaye kitabı gibi özelliklere sahip olan Dijital Rehberini bugün piyasaya sürüyor. Bu Uygulama ayrıca Mount & Blade II: Bannerlord's Digital Deluxe Edition'da oyunla birlikte gelecek.
 
TaleWorlds Entertainment yaptığı açıklamayla Mount & Blade II: Bannerlord Dijital Rehberini bugün (16 Aralık) piyasaya sürdüklerini duyurdu; rehber Steam, Epic ve GoG'de DLC olarak, PlayStation ve Xbox konsollarındaysa bağımsız bir uygulama olarak satışa sunulacak. Oyunun masaüstü sürümüne halihazırda sahip olan oyuncular, Dijital Rehberi ücretsiz olarak alacaklar - böylece dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca Bannerlord oyuncusu, oyunun yakın zamanda tam olarak piyasaya sürülmesini kutlamak ve Erken Erişim döneminde verdikleri destek için kendilerine bir teşekkür mahiyetindeki Dijital Rehberi hediye olarak alacak.
 
Mount & Blade II: Bannerlord'un Dijital Rehberi, Kalradya dünyasını yeni bir bakış açısıyla keşfeden, harika resmedilmiş ve seslendirilmiş bir hikaye kitabı içermekte. Marco Polo'nun ve İbn Battuta'nın seyahat kitaplarından ilham alan hikaye, Istiana (oyundan bir karakter) tarafından seyahatlerini ve keşiflerini kendisine bildirmekle görevlendirilmiş bir katibin Kalradya'daki yolculuğunu konu alıyor.
 
 
 
Dijital Rehber, oyunun geçtiği Kalradya kıtasının elle çizilmiş bir haritasının yanı sıra, oyuncuların Warband’in övgü toplayan ve uzun zamandır beklenen devam oyununun yaratıcı süreçlerinin perde arkasına bir bakış atmalarını sağlayan konsept çizimleri de içeriyor. Uygulamada, Dijital Rehberin tüm özelliklerini kullanırken dinleyebileceğiniz, oyunun müziklerinden oluşan bir koleksiyon da bulunmakta. Ayrıca Dijital Rehberin metinleri, oyunda mevcut olan tüm dillere yerelleştirildi.
 
Şirket ayrıca hem temel oyunu hem de Dijital Rehberi içeren, oyunun yepyeni özel sürümü Mount & Blade II: Bannerlord Digital Deluxe'ü duyurmaktan heyecan duyuyor. Oyun, Dijital Rehber ve Digital Deluxe sürümü, tatil sezonunda PC'de %30 (konsollarda %20) indirimle satışa sunulacak.
 
 
 
İLETİŞİM
Twitter
Facebook
Instagram
Website
 
Mount & Blade II: Bannerlord Hakkında 
Bannerlord, çağımızın en başarılı RYO’larından biri olan Mount & Blade: Warband'ın devam oyunu. Mount & Blade, açık dünyasında aksiyon, RYO ve stratejiyi birleştiren derin oynanışı ile dünya çapında ilgi görmüş ve takdir edilmişti; ne de olsa oyunun hayali kıtası Kalradya’da her oyuncu kendi yolunu çizebiliyor.
 
 
Warband'ın devam oyunu olmasına karşın Bannerlord, Warband’dan tanıdığımız kıtanın 200 yıl öncesini anlatıyor. Kalradya İmparatorluğu çöküşün eşiğinde ve krallıklar, bir zamanlar tüm kıtaya hakim olan eski imparatorluğun kalıntılarını kontrol etmek için savaş halindeler. Diğer taraftan başka krallıklar da Kalradya’da güç elde etmek için bu kaostan yararlanmaya çalışıyor.
 
Mount & Blade II: Bannerlord, Mart 2020'de Erken Erişim’e çıktığından bu yana gerek oyunculardan gerek medyadan oldukça ilgi gördü. O zamandan beri düzinelerce içerik güncellemesi alarak gittikçe daha da büyük ve daha iddialı bir oyun hale geldi. Tam sürümün çıkışı gittikçe yaklaşırken, Bannerlord’un uzun süredir beklenen konsol versiyonu Ağustos sonunda Gamescom'da ilk kez gösterilecek.
 
 
 
TALEWORLDS ENTERTAINMENT HAKKINDA
 TaleWorlds Entertainment, 2005 yılında kurulmuş bağımsız bir oyun geliştiricidir. İki kurucuyla ortaya çıkan TaleWorlds büyümeye devam edip, kendi yayıncılık ekibi de dahil olmak üzere 120'den fazla geliştiriciye ev sahipliği yapan bir şirket haline gelmiştir. Mount & Blade, piyasaya sürülmesinden bu yana, PC Gamer Magazine'in "Tüm Zamanların En İyi 100 PC Oyunu" listesinde kendine birden fazla kere yer bulması da dahil olmak üzere çok sayıda ödül aldı.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 35 Sn önce Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 19 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler