Ms. Marvel Dizisinin Yönetmenleri Belli Oldu

19.09.2020 13:18 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi Disney'in Marvel için oluşturduğu bir sinema evreni bulunuyor. Bazı karakterlere özel yapacağı diziler birlikte de bu evreni genişletecek. Bu dizilerden birisi Ms. Marvel dizisi.
 
En son Marvel's Avengers isimli oyun bolca gördüğümüz ana karakter Ms. Marvel dizisinin yönetmeni belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda çıkan söylentiler de doğrulanmış oldu. Ms. Marvel dizisinin yönetmenleri, bu yıl yayınlanan Bad Boys for Life filminin yönetmenleri Adil El Arbi ve Bilall Fallah olacak.
 
Marvel tarafında son dönemlerde her gün yeni bir bilgi paylaşılıyor. Yakın zamanda dizinin başrol oyuncusu da belli olacaktır. Şu an için sadece 2021 yılında yayınlanacağı biliniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 6 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler