My Friend Pedro Önümüzdeki Hafta PS4'e Geliyor

27.03.2020 17:21 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici DeadToast Entertainment, aksiyon platform oyunu My Friend Pedro'nun PlayStation 4 versiyonunu duyurdu.

2 Nisan'da çıkışını gerçekleştirecek.
 
PlayStation 4 versiyonu içerik güncellemesi Code Yellow'u da içerecek. Code Yellow mevcut seviyede ve oyunda toplam harcadığınız süreyi gösteren oyun içi zaman göstergesi, HUD ekranını gizleme seçeneği, checkpoint'leri kapatma seçeneği, seviyeyi yeniden başlatmak için kısayol tuşu ve hikayede ilerledikçe açabileceğiniz 14 tane değiştirici (oyuncu ve düşman mermi hızını ayarlayabilme, odak hızı, oyuncu hızı, oyuncu boyutu gibi) özellikler getiriyor.
 
My Friend Pedro ilk olarak Haziran 2019'da Switch ve PC için; Aralık 2019'da Xbox One için çıkmıştı. Şu anda hem konsol hem de PC'de Xbox Game Pass'e dahil.

PlayStation 4 versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
My Friend Pedro Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: DeadToast Entertainment Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler