NBA2K Milli Takımımız Dünya Üçüncüsü Oldu

30.11.2023 22:02 Hamit Can Sayılgan

 
 
     İsveç’te düzenlenen eFIBA Dünya Finalleri öncesi, Avrupa Şampiyonası grup etabında çıktığı 14 maçın 14’ünü de kazanan NBA2K Milli Takımımız; Almanya, İtalya, İsrail ve Büyük Britanya’nın yer aldığı play-off grubunu 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle tamamladı. Şampiyonanın Avrupa etabında;  yarı finalde Portekiz, finalde de Fransa’yı mağlup eden NBA2K Milli Takımımız, ‘Avrupa Şampiyonu’ unvanını aldı.
 
     24 Takımın mücadele ettiği Avrupa etabını lider olarak tamamlayan NBA2K Milli Takımımız, ‘Avrupa Şampiyonu’ unvanı ile İsveç’te düzenlenen eFIBA Season 2 Dünya Finalleri’nde, B Grubu’nda mücadele etti. Grupta karşılaştığı Fas, Filipinler ve Lübnan’ı mağlup ederek 3’te 3 yapan Ay-Yıldızlılar, yarı finale yükselme başarısı gösterdi.
 
     Yarı final mücadelesinde Fransa ile eşleşen NBA2K Milli Takımımız, rakibine mağlup olarak finale çıkma şansını kaybetti ve üçüncülük maçına çıkma hakkı kazandı. Şampiyonada çıktığı üçüncülük maçında Filipinler’i mağlup eden Milli Takımımız, bronz madalyanın sahibi oldu.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 1 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 1 Saat önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 2 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler