NBA 2K10 için Yeni Videolar Yayınlandı

NBA 2K10, basketbolseverler ile 6 Ekimde buluşacak.
09.09.2009 23:38 Ersin Kılıç

Bastekbol oyunlarının en iddialı yapımlarından biri olan 2K serisinin yeni oyunu için yeni videolar yayınlandı.
 
NBA 2K10 ile 10.yılını kutlayacak olan serinin ilk oyunu 1999 yılında bugün aynı şekilde 10.yılını kutlayan Dreamcast platformuna çıkmıştı.
 
Yayınlanan bu videolarda oyunun grafikleri ve oyuncu, forma detaylarına yer verilmiş. Özellikle Kobe Bryant odaklı olan videoda oyuncunun formasındaki dalgalanmalar bile oldukça gerçekçi olarak gösterilmiş.
 
İkinci videoda ise daha çok oynanış sistemi ve oyuncu detayları gösteriliyor. Her iki videonun da oyunu bekleyenleri fazlasıyla sabırsızlandıracağını düşünüyorum. Videoları aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.
 
Video 1 
 
Video 2 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K10 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 6 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler