NBA 2K12, Kapak Yıldızları İle Smacı Vuruyor!

90'lı yıllarda yaşamayı istemek için en büyük sebeplerden biri de bu üçlüyü canlı canlı izlemektir herhalde...
21.07.2011 18:46 Levent Polater

 
    Geçtiğimiz sene spor alanında 14 adet ödül toplayan ve 9 ay art arda en çok satılan ilk 10 oyun içerisinde bulunan NBA 2K11'den sonra 2K Sports bir basamak daha yukarı çıkmak istiyor.
 
    NBA Elite 11 faciasından sonra EA yakasından bu sene ses gelmemesi "Acaba 2K'yi bu durum gevşetir mi?" sorunsalına sürüklüyordu. Ancak 2K Sports'un durmaya niyeti yok. İşi ne kadar ciddiye aldıklarını bugün yayınladıkları kapak resimlerinden daha iyi anlayabiliyoruz. Geçtiğimiz sene NBA 2K11 kapağını süsleyen Michael Jordan'ı bu sene göremeyeceğim diye üzülüyorsanız, silin hemen o gözyaşlarınızı. Michael Jordan, NBA 2K12 kapağını bu sene de süsleyecek. Hem de tek başına değil. NBA'in 'Hall of Fame'ine ismini altın harflerle yazdıran 2 isim daha kapak resmi konusunda eksalanslarına eşlik edecek. Bunlar kim mi?
 
    Kariyerini Boston Celtics forması altında müthiş başarıların altına imza atarak bitiren Larry Bird ve Los Angeles Lakers formasıyla adını NBA'in en üst makamlarına taşımayı başaran efsanelerden Magic Johnson.
 
    Bir basketbol hayranı daha ne isteyebilir ki? Bu 3 efsane de kendi kapaklarına sahip olacak ve bu 3 kapak sürümü de raflardaki yerini alacak. Bu 3 yıldızdan hangisini en çok seviyorsanız onun bulunduğu kapak resmine sahip oyunu satın almakta özgürsünüz.

    1980 ve 1990 arasındaki Lakers-Celtics çekişmesinin baş kahramanları olan Larry ve Magic'in şampiyonluk hikayelerinin oyunda olup olmayacağı bilinmiyor ancak geçen sene gördüğümüz Michael Jordan'a özel Challenge modundan sonra bu 2 efsaneye özel modlar da görmeyi bekliyoruz.
 
    NBA 2K12'nin kapak seçimleri bana göre çok doğru bir hamle olmuş. Geçen sene çoğu otorite tarafından 'Gelmiş geçmiş en iyi basketbol oyuncusu' olarak görülen Michael Jordan'ın kapakları süslemesinden sonra bu seneki kapağın aynı etkiyi yapıp yapmayacağı büyük şüphe uyandırıyordu. Ancak gelin görün ki 2K Sports, belki de oyun tarihin en büyük hamlelerinden birine imza atmayı başarmış.
 
    Henüz NBA 2K12 hakkında çok fazla şey bilinmiyor ancak ileriki haftalarda yeni bilgilerin verileceği sözü aktarılmış. Larry Bird, Magic Johnson ve Michael Jordan'a özel oyun modlarına şimdiden hazır olun derim ben.

    Aşağıdan bu müthiş kapak resimlerini göreceksiniz. Siz olsanız hangi kapak resmine sahip olanı satın alırsınız? İşiniz gerçekten zor, karar sizin:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K12 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler