NBA 2K12'de Reklam Yıldızı Olun!

Kendi oyuncunuz ile ilgili yapılan reklamlar ile karşılaşabileceksiniz.
09.09.2011 14:16 Levent Polater

 
    NBA 2K serisi gerek oynanış gerekse görsel yönüyle hayranlarını mest eden niteliklere sahip bir seri. Bunlar arasında oyunun sunumlarının da gerçeğe çok yakın hazırlandığını biliyoruz. Özellikle geçen seneki sunumlar çoğu oyunseveri kendisine hayran bırakmıştı. Bu sene ise daha fazlasını bekleyebilirsiniz. Oyunun "My Player" kariyer modunda bir süper star olma yolundaki kariyeriniz esnasında resmi lig reklamları ile karşılaşacaksınız. Hatta bu reklamlarda başrol oyuncusu bile olabileceksiniz. Bununla ilgili bir ekran görüntüsü yukarıda.
 
     "Where Amazing Happens" sloganlarıyla bezeli NBA reklamları sizleri baştan çıkaracak. Bunun dışında devre aralarında Sprite ve Gatorade gibi ünlü içecek markalarının reklamları da görülebilecek.

    2K Sports, 'gerçeğe' yaklaşmak için bu sene bir adım daha atıyor gibi görünüyor. Spor oyunları arasında en iyiyi hedefleyen NBA 2K serisi 12. halkasıyla da adından çok söz ettirecek gibi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K12 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler