NBA 2K14'ün Kapanan Sunucuları Oyunun Kayıt Dosyalarını Ortadan Kaldırıyor

06.04.2015 21:56 Ömür Gencer


       2K Sports, geçtiğimiz dönemlerde NBA 2K'nın sunucularını 31 Mart'ta kapatacağını duyurmuştu. Bu duyurunun yanında firma oyunu yeni nesil konsollarda çevrimdışı oynamak isteyen oyuncuların 2K15'in "my career" modunu hala oynayabileceğini belirtmişti. Yeni gelen açıklamalara bakılırsa bu durum hiç de firmanın belirttiği gibi olmadı.
 
      PlayStation 4 ve Xbox One'daNBA 2K14'deki kayıt dosyalarınıza girerken online olarak doğrulama yapmanız gerekiyor. Sunucuların kapanmasından dolayı bu doğrulamayı yapamıyor ve böylelikle eski kayıt dosyalarınıza ulaşamıyorsunuz. 2K Sports'un teknik desteği, yayınladığı açıklamada online olarak  MyCareer veya MyGM kayıt dosyası oluşturan oyuncuların bu dosyalara erişemeyeceğini belirtti.
 
       NBA 2K14'te eski kayıt dosyalarınızı açamasanız da hala çevrimdışı olarak kariyer modunu oynayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler