NBA 2K17'de Her Salonun Kendine Özel Ses Efektleri Var

07.09.2016 01:00 Gazali Çetinkaya

 
   NBA 2K17, her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça iddialı ve yenilikçi bir şekilde geliyor. 2K Sports paylaştığı yeni videoyla salonlarındaki ses efektlerinin her NBA takımına özel olarak geliştirilmiş olduğunu bizlere gösteriyor. Belirtilene göre de bu durum önceki tüm NBA oyunlarından daha da farklılık içeriyor.
 
   Örneğin Nuggets'ın salonunda top sektirdiğimiz zaman parkeden çıkan ses Clippers ve Lakers'ın salonu olan Staples Center'a göre farklılık gösteriyor. Parkelerden çıkan top sektirme sesi tüm takımlar için gerçeği yansıtarak tasarlanmış bulunuyor.
 
   Ayrıca süre tamamlandığında çalan ses her takımın salonuna özel olarak oyuna aktarılmış. Bunun dışında seyircilerde ve daha birkaç durumda da salonun kendine özel ses efektleri bulunuyor.
 
   Paylaşılan tanıtım videosunu izleyerek 2K Sports'un bu yeniliklerini daha da iyi anlayabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 
 

 
    Legend Edition ve Legend Edition Gold kapağında efsanevi oyuncu Kobe Bryant'ın bulunacağı ve standart kapakta ise Indiana Pacers'ın small forward pozisyonundaki yıldız oyuncusu Paul George'un bulunacağı NBA 2K17, 20 Eylül tarihinde çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, ve PC.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K17 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler