NBA 2K18 için İlk Ekran Görüntüleri Yayınlandı

24.07.2017 20:48 Gazali Çetinkaya

 
   Bugün, 2K Sports sosyal medya hesapları aracılığıyla NBA 2K18'in ilk ekran görüntülerini paylaştı.
 
   Paylaşılan bu üç ekran görüntüsünde Boston Celtics'ten Isaiah Thomas, Toronto Raptors'tan DeMar DeRozan ve Oklahoma City Thunder'dan Paul George yer alıyor.
  
 
 
 
   2K Sports geçtiğimiz günlerde de NBA 2K18'in soundtrack listesini paylaşmıştı. Şu anda Spotify üzerinden dinleyebilirsiniz.
 
   NBA 2K18'in standart sürüm kapağında Cleveland Cavaliers'ın oyun kurucusu Kyrie Irving bulunacak. NBA 2K18 Legend Edition kapağında ise efsanevi pivot Shaquille O'Neal yer alacak.  
 
   NBA 2K18, 19 Eylül (Legend Edition için 15 Eylül) tarihinde çıkış yapacak. Oyun PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch ve PC platformlarında ulaşılabilir olacak.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 26 Dk önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler