NBA 2K21 Yeni Sürümleri için Üçüncü Güncelleme Yayınlandı

15.12.2020 15:23 Gazali Çetinkaya

 
2K Sports, NBA 2K21'in yeni nesil sürümleri PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için üçüncü büyük güncellemeyi yayınladı.

Paul George, DeMar DeRozan, Bradley Beal, Kemba Walker, Draymond Green, Rudy Gobert ve Ben Simmons dahil olmak üzere 29 oyuncunun yüzü güncellendi.
 
Philadelphia 76ers (Primary, City), Utah Jazz (City), Brooklyn Nets (City) ve Denver Nuggets (Statement, City) takımlarının parke düzenleri güncellendi. Philadelphia 76ers, Chicago Bulls, New York Knicks ve Cleveland Cavaliers'ın şehir formaları güncellendi ve New Orleans Pelicans, Los Angeles Clippers, Boston Celtics, Brooklyn Nets, Denver Nuğgets, Los Angeles Lakers ve Washington Wizards'ın sponsor logoları güncellendi.
 
Bunların yanı sıra oynanış ve The City, Pro-Am/The Rec, MyCAREER, MyNBA, MyWNBA/The W ve MyTEAM modlarında iyileştirmeler ve güncellemeler yapıldı. 
 
Daha fazla detayı burada bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler