NBA 2K21 - MyCareer Neighborhood Fragmanı

28.08.2020 21:29 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Visual Concepts, NBA 2K21'in MyCareer Neighborhood modunu tanıttı.
 
The Long Shadow adlı modda babası emekli basketbolcu olan ve onun izinden gitmeye çalışan Junior adlı karakterin rolünü üstleneceksiniz. Liseden üniversiteye ve oradan da NBA'e olan yolculuk 10 resmi lisanslı üniversite programı içerecek. Bunlar Michigan State, UConn, Florida, Gongaza, Syracuse, Texas Tech, Oklahoma, UCLA, Villanova University ve West Virginia. 
 
MyCareer modunun oyuncu kadrosu Jesse Williams (Grey's Anatomy), Michael K. Williams (The Wire, Boardwalk Empire), Djimon Hounsou (Blood Diamond, Guardians of the Galaxy) ve Mireille Enos (The Killing, World War Z). Ayrıca Damian Lillard ve Zion Williamson da yer alacak.
 
Bu yıl yeni Neighborhood, 2K Beach olarak geri dönüyor. Venice sahilini andıran ortam SWAG, The REC ve NBA Store gibi 2K oyuncularının görmeye alıştığı tüm yerleri içerecek.

NBA 2K21 PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC ve Stadia için 4 Eylül'de çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X'in çıkış oyunu olarak 2020 sonbaharında piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler