NBA 2K22 Arcade Edition'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

18.10.2021 12:40 Mehmet Tandoğan

 
 
NBA 2K22 bir aydan fazla bir süredir piyasaya yer alıyor. Oyun tüm Android ve iOS cihazlar için  mevcut olsa da NBA 2K22 Arcade Edition, mobil cihazlarda daha gelişmiş bir basketbol deneyimi sunmayı hedefliyor. Ayrıca bu sürümün, konsol ve PC versiyonuna yakın bir deneyim sunacağı belirtiliyor.
 
NBA 2K22 Arcade Edition, 19 Ekim'de Apple Arcade aboneliği kapsamında iPhone, iPad, iPod Touch, Mac ve Apple TV'de oyunculara sunulacak. Ayrıca Arcade Edition dosya boyutunun, 6.3 GB'ın biraz daha üzerinde olması bekleniyor. Ek olarak bu sürüm, My Career, The Association ve Quick Match modlarını içeriyor.
 
Öte yandan geliştiriciler oyun için önemli denetleyici iyileştirmelerini vaat ediyor. Hem Xbox One hem de Dualshock 4 denetleyicilerinin destekleneceği belirtiliyor. 
 
NBA 2K22 Arcade Edition, Android kullanıcılarına sunulmayacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K22 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler