NBA 2K22, PC'de Eski Nesil Olacak ve Çapraz Oyunu Desteklemeyecek

15.07.2021 13:42 Mehmet Tandoğan

 
 
NBA 2K21'e benzer şekilde, NBA 2K22'nin PC versiyonu da eski nesil yapısını temel alacak. Bunun anlamı, oyunun aşağı yukarı geçen yılki oyunla aynı görüneceği ve oynanacağıdır. Ek olarak NBA 2K22, farklı platformlar arasında çapraz oynamayı desteklemeyecek.
 
2K Games bunu NBA 2K22 için en son SSS bölümünde açıkladı. Ekibin belirttiği gibi, NBA 2K22'nin yeni nesil versiyonu sadece PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için geçerli olacak. 
 
Daha önce EA Sports, FIFA 22'nin PC'de eski nesil olacağını da duyurdu. FIFA'nın yanı sıra Madden NFL 22 de PC'de eski nesil sürümde yer alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K22 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler