NBA 2K24'ün Çıkış Tarihi, Kapak Yıldızı ve Steam Fiyatı Belli Oldu!

07.07.2023 21:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını 2K geliştiriciliğini ise Visual Concepts ekibinin üstlendiği basketbol oyunu NBA 2k24, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için geliyor. Oyun 8 Eylül'de çıkış yapacak ve PlayStation 5 ile Xbox Series arasında çapraz oyun desteğine sahip olacak.
 
Kapak yıldızı belli oldu
 
 
 
NBA 2K24'ün kapak yıldızı da belli oldu. Kapakta 18 kez All-Star, beş kez NBA Şampiyonu, iki kez Final en iyi oyuncusu, iki kez Olimpiyat Altın Madalya sahibi bunun yanı sıra Los Angeles Lakers ve Naismith Memorial Basketbol Onur Listesi'nde tüm zamanların en skorer oyuncusu olan Kobe Bryant yer alacak. Hem NBA 2k24 Kobe Bryant hem de Black Mamba sürümlerinde kapak yıldızı olarak bulunacak.
 
Seriyi hareketlendirecek 2K24 hakkında Visual Concepts başkanı Greg Thomas resmi duyuruyla beraber çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şunları aktardı: "NBA 2K'nın 25. yılını Kobe Bryant ile kutluyor ve onun mirasına sahip çıkıyoruz. Seri tarihine damga vurmaya çalıştığımız NBA 2K24 ile yenilikçi bir içeriği getirmeyi ve çapraz oyun desteğine sahip olarak karşınıza çıkmayı istiyoruz." 
 
Oyunun Steam'de Kobe Bryant sürümü 1.154 TL, Black Mamba sürümü ise 1.924 TL.
 
Çapraz oyun fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K23 Platformlar: PC Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 4 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 5 Saat önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 6 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 7 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler