NBA 2K Playgrounds 2 Cadılar Bayramı Güncellemesi Yayınlandı

25.10.2018 16:52 Gazali Çetinkaya

 
NBA 2K Playgrounds 2'nin Cadılar Bayramı temalı güncellemesi yayınlandı. Yayıncı 2K Games ve geliştirici Saber Interactive tarafından belirtilene göre, bu güncelleme oyun için planlanan birçok ücretsiz güncellemeden sadece ilki.
 
Güncelleme oyuna Cadılar Bayramı temalı bir basketbol kortu, birçok Cadılar Bayramı temalı kostüm, Ankle Breaker adlı yeni bir lottery pick (NBA draftında ilk 14 sıradan seçilen oyuncular için kullanılan ifade) ve Kareem Abdul-Jabbar'ın açılabilir oyuncuların listesine eklenmesi özelliklerini getitiyor.
 
Güncelleme ayrıca oyuncu geri bildirimlerine dayanan çok sayıda iyileştirme ve denge deşiklikleri içeriyor. Bunlardan bazıları karakter hızı, blok yapma oranları, üçlük sokma yüzdeleri düzenlemeleri ve gecikme, yapay zeka ve atış metresi hatalarının düzeltilmesi.
 
NBA 2K Playgrounds 2 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu.

Cadılar Bayramı güncellemesi tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA Playgrounds 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Mad Dog Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler