NBA Elite 11'in Bir Kopyası eBay'de Satılıyor

03.10.2010 10:52 Alkan Adakaner


 
     NBA Elite 11'in son dakikada ertelenmesi oyunu bekleyenler için hayal kırıklığı oldu, (zaten çoğu kişi için demosu da öyleydi) ama bazı şanslı kişiler oyunun Playstation 3 sürümünün bir kopyasına sahip olma şansını yakaladı.
 
     Kotaku 'nun haberine göre oyunun 1 kopyası eBay 'de 255 dolar karşılığında satıldı. Bu satış işlemine EA'in bir müdahalede bulunup bulunmadığını bilemiyoruz, ama oyunu satan kişinin operationsports kullanıcısı olduğu söyleniyor; bu kişi oyunun eline tatlı bir kaza sonucu geçtiğini söylüyor.
 
     Electronic Arts, NBA Elite 11'i gelecek yıla erteleyerek oyununun yeterince iyi durumda olmadığını kabul etmiş oldu, bakalım gelecek yıla kadar ne gibi değişiklikler olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA Elite 11 Platformlar: PS3 XBOX 360 Mobil Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler