"NBA Elite 11'in Ertelenmesi 60 Milyon $ Zarardır"

02.10.2010 19:11 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz gün NBA Elite 11'in ertelendiğini duyurmuştuk. Michael Patcher, bu ertelenmenin EA Sports'a 60 milyon $'a mal olacağını söyledi.
 
     Patcher, NBA Elite 11'in ertelenmesi nedeniyle NBA 2K11 ile yarışabilme şansını çok düşürdüğünü söyledi. Analiste göre EA Sports, bu erteleme yüzünden yaklaşık 1.1 milyon satışını 2K'e kaptıracak ve 60 milyon $'lık zarar yapmış olacak.
 
     NBA Elite 11'in ertelenmesi ile birlikte, 2011'in ilk çeyreğinin sonlarında ya da ikinci çeyreğinin başlarında çıkması bekleniyor. Yayınlanan demosu ile oyuncuların beğenisini kazanamayan EA Sports, oyunu biraz daha geliştirme yolunu seçmişti. Patcher'a katılıyor musunuz bilmiyorum fakat ertelenmenin, bir miktar EA müşterisinin 2K'e geçmesine neden olacağı kesin. Diğer yandan NBA Elite 11'in geç çıkması, EA Sports'a 2K11'in tüm özellikleri analiz etmesine olanak kılacaktır. Eğer daha iyi bir yapım ile oyuncuların karşısına çıkmayı başarabilirlerse, 2K11'den sıkılmış oyuncular başta olmak üzere müşterilerini geri kazanabilirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA Elite 11 Platformlar: PS3 XBOX 360 Mobil Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler