NBA JAM, Xbox 360 ve PS3 için Kutulu Olarak Yolda

21.10.2010 18:13 Levent Polater

 

nbajam

 

    NBA Elite 11'in iptal olması bir yandan da içinde bulunan bir dilim NBA JAM oyununu oynamak isteyenlerin de hevesini kursağında bırakmıştı. EA'den NBA Jam'in Xbox 360 ve PS3 sürümlerini yapıp yapmayacağı merak konusu iken EA az önce NBA Jam HD'yi kutulu olarak bu platformlar için satışa çıkaracağını duyurdu.
 
    Oyunda 'classic campaign', 'Tour remix mode' ve '2vs2 online mod'un olacağı belirtildi ve tüm dünyaya aynı anda 17 Kasım'da çıkarılacağı kesinleşti. Aralık ayında oyuna getirilecek bir güncelleme ile online moda yeni seçenekler getirileceği de EA'in verdiği bilgiler arasında yer alıyor. Bu yeni online modlar; Backboard Smash, Domination Free-for-All, Elimination, ve 21 olarak sıralanıyor.
 
    İlk olarak Wii'ye özel olarak yapılacağı açıklanan NBA Jam sonradan ani bir kararla NBA Elite 11'in içinde küçük bir kısmı ile yer almasına karar verilmişti. Ancak oyunun iptal olması ile bu planlar suya düşmüştü. Şimdi EA, böyle güzel bir karar alarak NBA JAM'i bekleyen Xbox 360 ve PS3 sahiplerini mutlu etmeye hazırlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA JAM Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Canada Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler