NBA JAM'i Xbox 360 ve PS3'te de Oynayabileceğiz

03.08.2010 12:45 Alkan Adakaner


 
     İlk olarak Nintendo Wii'ye özel olarak geliştirildiği açıklanan arcade salonlarının efsanevi klasiklerinden NBA Jam'in Xbox 360 ve Playstation 3'e de geleceği yönündeki söylentiler sonunda gerçekleşti.
 
    EA Sports'dan Jordan Edelstein'ın açıklamasına göre NBA Jam Xbox 360 ve Playstation 3'te de oynayabilecek, fakat tam olarak değil. Her NBA Elite 11'in içinde NBA Jam'i indirmemiz için bir kod bulunacak. Yalnız bu oyun Nintendo Wii'deki ile aynı özelliklere sahip olmayacak. EA yetkilileri oyunun Wii versiyonu gibi tam bir sürüm değil, ama iyi bir parçasını NBA Elite 11 ile sunacaklarını açıkladılar.

    Wii sürümü 20 saatlik bir oynanışa sahip olacak olan NBA Jam'in Xbox 360 ve Playstation 3 sürümleri anlayacağınız üzere beklendiği gibi Xbox Live ve PSN'den satılmayacak, sadece bir kod sayesinde Elite 11'i alanlar tarafından ücretsiz olarak indirilebilecek.

kaynak    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA JAM Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Canada Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 5 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler