NBA Jam 'Koca Kafa' Modu Gözüktü

03.04.2010 15:25 Levent Polater

 
 
    NBA Jam'in ile ilgili konuşan yaratıcı yönetmen Trey Smith yapım aşamasındaki Wii Remake'inde uygulanan 2D yüz resimleri kullanma fikrinin nereden çıktığından bahsetti.
 
     Smith'e göre ilk NBA Jam'in en önemli özelliklerinden biri ne kadar uzaklıkta olursanız olun oyuncuları tek tek ayırt edebilmemiz olduğunu belirttirken yeni Jam ekibinin serinin yaratıcısı Mark Turmell ile çok yakın temas halinde kalarak fikir alışverişi yaptıklarını açıkladı.
 
    "Zamanını ekibimizle harcıyor, ve fikirlerini bizle paylaşmak konusunda çok kibar davranıyor, bize ilk oyunun görselliğiyle ilgili bir çok anısını paylaştı" 

     Bu arada NBA Jam'de uygulanan çılgın 2D yüzleri beğendiyseniz sizin için bir güzel haberimiz daha var. Smith, yeni NBA Jam'de "Big Head" (Koca Kafa) modu bulunacağı müjdesini verdi ve şöyle konuştu: "'Big Head' modunu görene dek bekleyin, çünkü biz çılgınlar gibi oynuyoruz" dedi ve ekibinin yeni Jam'in orjinal oyuna mümkün olduğunca benzer olması için yoğun çaba sarfettiğini sözlerine ekledi. 
 
     Bu oyunu sabırsızlıkla bekliyoruz, çok sıkı ve eğlenceli bir oyunla karşılaşacağız gibi görünüyor.
 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA JAM Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Canada Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 5 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler