NBA Jam'de Online Multiplayer Yok

08.09.2010 01:19 Ersin Kılıç


 
     Eğlencesinden en ufak bir şüpheye dahi dşmediğimiz NBA Jam'in Nintendo Wii versiyonu için üzücü bir açıklama geldi. 
 
     EA Sports'un halkla ilişkiler sorunlusu Alain Quinto yaptığı açıklama ile NBA Jam'in Nintendo Wii versiyonunun online multiplayer özelliklerini barındırmayacağını açıkladı. Quinto, oyunun multiplayer modlarının PS3 ve Xbox 360 sürümünde olacağını da sözlerine ekledi.
 
     Nintendo Wii versiyonunda çoklu oyuncu modlarının bulunmamasının Wii oyuncularını hayal kırıklığına uğratabileceğini söyleyen Quinto, onları suçlayamayacaklarını fakat oyuna bu modları eklemek istemelerine rağmen bazı nedenlerden dolayı bunu başaramadıklarını da belirtmiş.
 
     Henüz çıkış tarihi belli olmayan NBA Jam'in ana platformu Wii olacak. Bazı özellikleri kısıtlı olan PS3 ve Xbox 360 sürümlerine ise NBA Elite 11'den çıkan kod ile ulaşabileceğiz.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA JAM Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Canada Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 2 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 3 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 5 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 6 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler